About us

Headquarters of the Foundation

A meeting place for a broad research community.

T

he Foundation is located in the Villa Jano complex, a structure that underwent restoration and repurposing thanks to the project of Japanese architect Tadao Ando. The Foundation’s headquarters offers:

  • an ideal site for study and training as well as a point of contact between the world of research and society;
  • a meeting place for a broad community of researchers;
  • a space for the production of culture and knowledge and for the diffusion of good practices.
Villa Jano is immersed in the green setting of the hills of Bologna. It contains an auditorium that can hold up to 90 persons, lecture rooms, living accommodations, state-of-the-art multimedia equipment, a cafeteria, meeting places for socializing and a large park.
COOKIE DISCLAIMER

This site uses "cookies" to offer you a better browsing experience. Find out more on this page: Cookie Policy.

If you choose to continue by closing this banner, you agree with the use of cookies.

OK